Při nákupu nad 1500 kč poštovné zdarma.

Tipy na dárek k prvním narozeninám dítěte

Přestože vaše dítě si nebude své první narozeniny pamatovat, tak stále je co slavit. Vaše dítě se během prvního roku svého života celou řadu dovedností a pomocí dárku k první narozeninám můžete své dítě v jeho cestě ještě podpořit. Klíčem k potěšení ročních dětí je totiž najít hračky, které budou stimulovat jejich vývoj. Proto vám přinášíme tipy na vhodné dárky k první narozeninám dítěte.

Obsah:

Skládací edukační dřevěné kostky

Dřevěné kostky jsou vhodné hračky pro děti, které rozvíjejí jejich vizuální a motorické dovednosti. Podporují kreativitu a umožňují tvoření různých obrazců. Jsou vhodné pro nejmenší děti a umožňují jim poznávat tvary, barvy a zvířata. Každá kostka má šest stran, takže lze vytvořit až šest různých obrazů. Pro edukační dřevěné kostky je důležité, aby byly vyrobeny z bezpečného dřeva a barvy použité k potisku splňovaly bezpečnostní normy pro nejmenší děti.

Chodítko

Chodítko je pomůcka pro malé děti, které pomáhá dětem naučením se chodit. Je to malá konstrukce, kterou dítě drží a pomocí ní se pohybuje po podlaze. Chodítko může být vyrobeno z různých materiálů, například z plastu nebo dřeva. Může mít různé tvary a barevné provedení, aby bylo pro děti zajímavé. Chodítka mohou být vhodná pro děti již od 9 měsíců, pokud tomu odpovídá jejich vývoj. Chodítka pomáhají dětem rozvíjet jejich motorické dovednosti a koordinaci pohybů.

Dětský xylofon

Xylofon je hudební nástroj, který je určený pro děti. Má několik dřevěných tyčinek, které se při dopadu kladivem nebo prstem rozeznívají v různých tónech. Je to něco jako malý klavír. Je to skvělá hračka pro rozvoj hudebního sluchu a rytmu. Je vyroben z kvalitních a bezpečných materiálů a je odolný proti poškození. Pokud máte doma malého hudebního nadšence, rozhodně ho potěšíte xylofonem. Je to skvělá hračka pro děti, které se chtějí seznámit s hudbou a vyzkoušet si hraní na nástroj.

Spojovací housenka

Spojovací housenka je hračka pro děti, která se skládá z několika kostek nebo kuliček spojených gumou nebo šňůrou. Děti si s ní mohou sestavovat různé tvary, postavy nebo stavby, mohou ji táhnout za sebou nebo se s ní i houpat. Je vhodná pro děti od 1 roku a pomáhá jim rozvíjet jemnou motoriku, koordinaci očí a rukou. Některé spojovací housenky mají barevné provedení nebo hrací prvky jako zvířátka nebo písmenka, což dětem zpestřuje hru. Pokud hledáte hračku, která rozvíjí dětskou tvořivost a zájem o to, jak věci fungují, spojovací housenka je skvělou volbou.

Edukační kbelík s kostkami

Edukační kbelík s kostkami je hračka pro děti, která obsahuje sadu dřevěných kostek různých tvarů a velikostí. Kostky jsou barevné a mohou mít na sobě různé vzory nebo symboly. Je vhodná pro děti od 1 roku a pomáhá jim rozvíjet jemnou motoriku, logické myšlení a fantazii. Děti je mohou třídit podle velikosti nebo barev a mohou s nimi stavět stavby. 

Dřevěné tahací hračky

Dřevěné tahací hračky jsou vhodné pro malé děti a jsou vyrobené z dřeva. Mohou mít různé tvary a vzhledy, například zvířata nebo autíčka. Jejich účelem je tahat je za sebou. Je vhodné pro děti od cca 9 měsíců a rozvíjí jejich motoriku a pohybové schopnosti. Některé tahací hračky mají navíc hrací prvky jako zvukové nebo barevné efekty, což zpestřuje hru. 

Dřevěné knížky

Dřevěné knížky jsou  pomůcky pro děti, které jsou vyrobeny z dřeva. Mohou mít různé témata, například zvířátka,, barvy nebo písmenka. Dřevěné knížky jsou vhodné pro děti od cca 1 roku výše a jsou skvělou pomůckou pro rozvoj dětské paměti, logického myšlení a pozornosti.

Stan s tunelem

Stan s tunelem pro děti je hračka, která vás zavede do kouzelného světa pohybu a fantazie! Dítě dostane možnost se ve stanu nebo tunelu ukrýt. Každé malé dítě má rádo objevování nových zákoutí. Tímto dárkem můžete podpořit pohybové dovednosti dítěte.

Hračky pro děti na Ready4Kids:

Mohlo by vás zajímat: